Papír z těsta stáhneme pryč a dlaněmi jemně těsto přitlačíme. Papír odložíme na další použití, protože posloužil pouze jako pomůcka k usnadnění přenosu těsta.
Toto druhé těsto rovněž potřeme marmeládou.
Posypeme zbytkem kokosu.
Třetí těsto položíme na kokos stejným způsobem, jako výše. Dlaněmi znovu zlehka přitlačíme a plech zakryjeme čistou utěrkou.
Necháme ještě asi půl hodinu podkynout. Propícháme vidličkou nebo malým nožíkem na více místech. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme asi 40 minut, dokud nezezlátne.
Upečený koláč necháme pořádně vychladnout a polijeme polevou. Na tmavou polevu uděláme ještě vzory z rozpuštěné bílé čokolády.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
VIDEO POSTUP :