Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů
Kam dál?
- Minutkové masové kuličky na česneku a pivu: Nic lepšího z mletého masa jsem nejedla !
- Tyto kokosové koustky si zamiluje každý: Stačí 5 minut a už je prázdný plech !
- Babiččina VÁNOČNÍ ROLÁDA s marmeládou a bohatým tvarohovým krémem! Každá návštěva chce recept…
- Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!