Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů
Kam dál?
- VÁNOČNÍ PEČENÍ: Tyto jednoduché oříškové knoflíky ze stolu vždy zmizí rychlostí blesku…
- Úžasné včelí úlky nebo (vosí hnízda), které budou na svátečním stole vynikat !
- Luxusní kávové řezy: Lahodný dezert nejen ke kávě !
- Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !