Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů
Kam dál?
- Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!
- Milujete čokoládu? Rozmazlete se tímto luxusní dezertem, který připravíte za neuvěřitelných 5 minut!
- Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem
- Jsou lepší než bramborové placky! Toto musíte vyzkoušet!







