Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů
Kam dál?
- Mastné langoše nemají šanci: Potřebujete 1 hrnek jogurtu, 1 vejce, mouku a náplň – tato večeře bude mít největší úspěch !
- 8 minutové polštářky jako dech: Dokonalé pohoštění pro návštěvy, které se skvěle hodí například k sýrové míse !
- Famózní jogurtové muffiny, o jakých se vám ani nesnilo: Lahůdka, která vás nadchne !
- Pokud máte doma kávu, připravte si tento bleskový recept: Vše, co potřebujete, je několik ingrediencí a pochoutka je na světě !