Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů
Kam dál?
- S tímto dezertem máte vyhráno ! Kokosovo-rumové pokušení hotové za 10 minut: Ke kávičce i pro návštěvy
- Fantastická kuřecí rychlovka z jedné mísy: Šťavnatý a vynikající oběd pro zaneprázdněné, příprava zabere 5 minut !
- Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !
- Kakaové košíčky s oříškovou pěnou! Chutnají fantasticky