Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

6020
Sdílejte

Koláčky se pěkně zvednou, ale do šířky se nerozteče.

Necháme je nejprve chladnout na plechu, po pár minutách přendáme na mřížku.

Vychladlé zůstávají křehké a měkké, jsou vhodné k okamžitému plnění jakýmkoli krémem nebo povidly.

Naplněné namáčíme do čokolády, případně je ještě posypeme cukrovinkami, zda nalepíme mandli nebo ořech. Po vychladnutí zůstávají křehké.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články