Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

5946
Sdílejte

Já do těsta přidávám i kakao, ale můžete udělat jen ze světlého těsta

Recept pokračuje na další straně

postup:

Všechny suroviny kromě mouky dáme do hrnce a na mírném ohni mícháme, dokud se cukr nerozpustí / skutečně míchat, aby směs nepřehřála! /.

Horkou směs vylijeme na mouku a zpracujeme na tuhé těsto, které necháme odstát 2 hodiny / nemusí být v chladu, stačí v kuchyni /.

Na jemně pomoučeném vále těsto vyválíme na maximálně 3 mm a vykrajujeme malé srdíčka nebo jiné tvary.

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby ohřáté na 190 ° C, kde pečeme 7 minut.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články