Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

15978
Sdílejte

Koláčky se pěkně zvednou, ale do šířky se nerozteče.

Necháme je nejprve chladnout na plechu, po pár minutách přendáme na mřížku.

Vychladlé zůstávají křehké a měkké, jsou vhodné k okamžitému plnění jakýmkoli krémem nebo povidly.

Naplněné namáčíme do čokolády, případně je ještě posypeme cukrovinkami, zda nalepíme mandli nebo ořech. Po vychladnutí zůstávají křehké.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články