Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

16367
Sdílejte

Koláčky se pěkně zvednou, ale do šířky se nerozteče.

Necháme je nejprve chladnout na plechu, po pár minutách přendáme na mřížku.

Vychladlé zůstávají křehké a měkké, jsou vhodné k okamžitému plnění jakýmkoli krémem nebo povidly.

Naplněné namáčíme do čokolády, případně je ještě posypeme cukrovinkami, zda nalepíme mandli nebo ořech. Po vychladnutí zůstávají křehké.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články