Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

15636
Sdílejte

Koláčky se pěkně zvednou, ale do šířky se nerozteče.

Necháme je nejprve chladnout na plechu, po pár minutách přendáme na mřížku.

Vychladlé zůstávají křehké a měkké, jsou vhodné k okamžitému plnění jakýmkoli krémem nebo povidly.

Naplněné namáčíme do čokolády, případně je ještě posypeme cukrovinkami, zda nalepíme mandli nebo ořech. Po vychladnutí zůstávají křehké.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Další články