Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

15636
Sdílejte

Já do těsta přidávám i kakao, ale můžete udělat jen ze světlého těsta

Recept pokračuje na další straně

postup:

Všechny suroviny kromě mouky dáme do hrnce a na mírném ohni mícháme, dokud se cukr nerozpustí / skutečně míchat, aby směs nepřehřála! /.

Horkou směs vylijeme na mouku a zpracujeme na tuhé těsto, které necháme odstát 2 hodiny / nemusí být v chladu, stačí v kuchyni /.

Na jemně pomoučeném vále těsto vyválíme na maximálně 3 mm a vykrajujeme malé srdíčka nebo jiné tvary.

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby ohřáté na 190 ° C, kde pečeme 7 minut.

Kam dál?

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Další články