Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

16367
Sdílejte

Já do těsta přidávám i kakao, ale můžete udělat jen ze světlého těsta

Recept pokračuje na další straně

postup:

Všechny suroviny kromě mouky dáme do hrnce a na mírném ohni mícháme, dokud se cukr nerozpustí / skutečně míchat, aby směs nepřehřála! /.

Horkou směs vylijeme na mouku a zpracujeme na tuhé těsto, které necháme odstát 2 hodiny / nemusí být v chladu, stačí v kuchyni /.

Na jemně pomoučeném vále těsto vyválíme na maximálně 3 mm a vykrajujeme malé srdíčka nebo jiné tvary.

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby ohřáté na 190 ° C, kde pečeme 7 minut.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články