Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!

15978
Sdílejte

Já do těsta přidávám i kakao, ale můžete udělat jen ze světlého těsta

Recept pokračuje na další straně

postup:

Všechny suroviny kromě mouky dáme do hrnce a na mírném ohni mícháme, dokud se cukr nerozpustí / skutečně míchat, aby směs nepřehřála! /.

Horkou směs vylijeme na mouku a zpracujeme na tuhé těsto, které necháme odstát 2 hodiny / nemusí být v chladu, stačí v kuchyni /.

Na jemně pomoučeném vále těsto vyválíme na maximálně 3 mm a vykrajujeme malé srdíčka nebo jiné tvary.

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby ohřáté na 190 ° C, kde pečeme 7 minut.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články