Fantastické pudinkové pečivo. Dělávám ho nejen na svátky. Stačí jakýkoliv pudink, který máte doma.Je neodolatelné

2266
Sdílejte

Těsto jednoduše rozválíme na pomoučeném vále (tloušťka asi 4 mm) a pomocí vykrajovátek vykrajujeme jednotlivé sušenky. Uložíme na plech vyložený papírem (nebo vymazaný) a pečeme při teplotě 180 stupňů 10 minut.

Recept pokračuje na další straně

Pokud rádi experimentujete experimentovat, tak si připravte dvě barvy těsta, světlé a tmavé (do tmavého přidejte i kakao). Potom obě těsta rozdělíme na menší kuličky a vždy spojíme do kruhu 3 světlé a 3 tmavé – střídavě. Namastíme si ruce a mezi dlaněmi rychlými krouživými pohyby spojíme – vznikne nám zajímavý tvar.

Výsledek.
Recept pokračuje na další straně

Vypadá to pěkně a ještě lépe chutná.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD : 

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články