Recept na suflé se třemi druhy sýra – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou

1239
Sdílejte

Sýrové suflé – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou. Nadýchanému těstu dodávají chuť tři druhy sýra – švýcarský sýr (ementál), čedar a parmazán.

Můžete si ho připravit ve velké formě na suflé, nebo v malých zapékacích miskách, jako individuální porce.

Ingredience na 4 porce:

40 g oleje
40 g hladké mouky,
240 ml mléka,
1 čajová lžička Dijonské hořčice,
1/2 čajové lžičky soli,
1/4 čajové lžičky mleté ​​sladké papriky,
čerstvě namletý pepř (množství podle chuti),
4 velká vajíčka,
50 g strouhaného švýcarského sýra (ementálu),
50 g strouhaného čedaru,
25 g strouhaného parmazánu,
máslo a jemná strouhanka na vysypání zapékacích misek,
strouhaný parmazán na posypání (můžete ho vynechat).

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články