Vzala špaldovou mouku, smíchala ji s mandlovým máslem a zasypala švestkami. Za 15 minut servírovala takový moučník, jaký neseženete v žádné cukrárně!

Sdílejte

Oblíbili jste si špaldovou mouku? Dobře děláte, protože špalda má oproti ostatním obilovinám spoustu výhod. Nejvíce oceníte její kvalitní výživové hodnoty, výraznější chuť a typický oříškový nádech. Upečte si z ní výjimečný moučník. Jako třeba špaldový koláč s lahodným tvarohem. Samozřejmě nesmí chybět šťavnaté ovoce. Stačí chvilka přípravy a božský koláč vám nádherně provoní domov. Vy i celá rodina si skvěle pochutnáte .

Kam dál?

Nakrájet 3 banány na plech, zalít těstem a péct takto i 3x týdně. Nejchutnější RYCHLÝ koláč ke kávičce !

Bezkonkurenční recept na dort “ptačí mléko”: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!

Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !

Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

Další články