Vzala špaldovou mouku, smíchala ji s mandlovým máslem a zasypala švestkami. Za 15 minut servírovala takový moučník, jaký neseženete v žádné cukrárně!

Sdílejte

Oblíbili jste si špaldovou mouku? Dobře děláte, protože špalda má oproti ostatním obilovinám spoustu výhod. Nejvíce oceníte její kvalitní výživové hodnoty, výraznější chuť a typický oříškový nádech. Upečte si z ní výjimečný moučník. Jako třeba špaldový koláč s lahodným tvarohem. Samozřejmě nesmí chybět šťavnaté ovoce. Stačí chvilka přípravy a božský koláč vám nádherně provoní domov. Vy i celá rodina si skvěle pochutnáte .

Kam dál?

Famózní dezert, jehož příprava vám zabere 5 minut: Nakrájené ovoce se sušenkami zalijete pudinkovým krémem a máte pochoutku jako hrom !

Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !

Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !

Obyčejnou bublaninu už nedělám, toto je BOMBA: Nejchutnější rychlý SALKO piškot s tvarohem – lepší koláč snad neexistuje !

Bramborový nákyp plněný šunkou a sýrem: Výborný oběd z jedné mísy, který si všichni pochvalují !

Další články