Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

16389
Sdílejte

marmeláda

Na máčení:

čokoláda

strouhaný kokos

Recept pokračuje na další straně

postup:

 

Hladkou mouku spolu s práškovým cukrem a kakaem prosejeme do misky, přidáme vajíčko, nakrájené máslo pokojové teploty a vypracujeme kuličku cesta.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články