Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

17777
Sdílejte

marmeláda

Na máčení:

čokoláda

strouhaný kokos

Recept pokračuje na další straně

postup:

 

Hladkou mouku spolu s práškovým cukrem a kakaem prosejeme do misky, přidáme vajíčko, nakrájené máslo pokojové teploty a vypracujeme kuličku cesta.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články