Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

8576
Sdílejte

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do lednice na hodinu.

Pomocí strojku uděláme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a posypaný moukou hady, které nakrájíme na stejné tyčinky.

Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 7 minut.

 

Upečené slepíme marmeládou a namočíme do čokolády, nebo spoj ozdobíme strouhaným kokosem.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články