Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

30263
Sdílejte

5. Po uplynutí této doby vložíme pekáč s žebry do trouby předehřáté na 200 ° C a pečeme do měkka.

Recept pokračuje na další straně

Přejeme dobrou chuť!

TIP: Pokud se rozhodnete připravit tyto žebra na grilu, pravidelně je podlévejte pivem – díky tomu bude maso mnohem šťavnatější a aromatičtější.

Pokud máte rádi kontrastní chuť, přidejte do marinády trochu medu pro bohaté aroma a chuť. Takto můžete upéct nejen žebra, ale i jakékoliv jiné maso – kuřecí stehna, křídla, vepřové plátky atd. Chutná výborně pečené v troubě, i na grilu.

zdroj : souspark.ru

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články