Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

18775
Sdílejte

1 cibuli

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Žebírka si omyjeme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na menší porce.

2. Cibuli si očistíme, nakrájíme na poloviční kroužky a přidáme k žebrům.

3. Osolíme, opepříme, žebra potřeme hořčicí, zalijeme pivem a dobře promícháme.

4. Maso přikryjeme a necháme takto v chladničce stát asi 1 – 2 hodiny.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články