Prášek mocnější než soda bikarbona: Zbavuje bolesti do 2 minut a léčí celé tělo !

7892
Sdílejte

Hlavní příčinou nedostatku hořčíku v naší stravě je to, že „moderní“ zemědělské metody přispěly k jeho nadměrnému odčerpání z půdy. Pak se samozřejmě nenachází ani v plodinách, které na takové půdě vypěstujeme.

Problém dále ještě více zhoršuje časté používání umělých hnojiv, pesticidů a herbicidů. Jednou z možností je užívání doplňků stravy s obsahem hořčíku. Lidé často užívají hořčík, ale neužívají správný druh nebo ne v dostatečném množství.

Studie prokázaly, že formy hořčíku jako jsou aspartát, citráty, laktáty nebo chloridy se vstřebávají mnohem lépe než oxidy nebo sulfáty.

Rovněž je vhodné, aby doplňky obsahovaly kromě hořčíku i vápník, vitamín D a vitamín K2, protože tyto látky se navzájem doplňují a metabolismus jedné není možný bez přítomnosti ostatních.

Dalším dobrým způsobem jsou lázně s přidáním epsomské soli (síran hořečnatý), během kterých se hořčík vstřebává do těla přes pokožku.

Dnes si povíme o dalším účinném způsobu pomocí soli chloridu hořečnatého (MgCl2) a jak si z ní vyrobit lék.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Proč se některým lidem vrací rakovina. Jaké jsou naděje na úplné vyléčení?

Toto jsou 3 největší chyby v našem stravování, které vedou k cukrovce!

Jen piha, nebo nádor? Melanom je jednou z nejagresivnějších forem rakoviny. S kontrolou neváhejte, radí lékař

Ponožky do postele jako recept na lepší spánek? Specialistka na poruchy spánku vysvětlila, proč to může fungovat

„Rakovina je výsledkem životního stylu, ne genetiky!“ Slavný lékař zkoumal nádory již 30 let a zjistil, že se jí dá předcházet dodržováním těchto 7 pravidel

Další články