Prášek mocnější než soda bikarbona: Zbavuje bolesti do 2 minut a léčí celé tělo !

8759
Sdílejte

Hlavní příčinou nedostatku hořčíku v naší stravě je to, že „moderní“ zemědělské metody přispěly k jeho nadměrnému odčerpání z půdy. Pak se samozřejmě nenachází ani v plodinách, které na takové půdě vypěstujeme.

Problém dále ještě více zhoršuje časté používání umělých hnojiv, pesticidů a herbicidů. Jednou z možností je užívání doplňků stravy s obsahem hořčíku. Lidé často užívají hořčík, ale neužívají správný druh nebo ne v dostatečném množství.

Studie prokázaly, že formy hořčíku jako jsou aspartát, citráty, laktáty nebo chloridy se vstřebávají mnohem lépe než oxidy nebo sulfáty.

Rovněž je vhodné, aby doplňky obsahovaly kromě hořčíku i vápník, vitamín D a vitamín K2, protože tyto látky se navzájem doplňují a metabolismus jedné není možný bez přítomnosti ostatních.

Dalším dobrým způsobem jsou lázně s přidáním epsomské soli (síran hořečnatý), během kterých se hořčík vstřebává do těla přes pokožku.

Dnes si povíme o dalším účinném způsobu pomocí soli chloridu hořečnatého (MgCl2) a jak si z ní vyrobit lék.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Otoky nohou u žen: Proč vznikají a jak si pomoci přírodně

Čas lipových květů je v plném proudu: Natrhejte si elixír zdraví a vyrobte si sirup nebo bonbony proti kašli

Škytavka při jídle a barva moči prozradí jestli pijete dost vody. A pozor, vodou se lze i otrávit!

Melouny jsou oblíbenou letní pochoutkou, ale také patří k nejčastějším původcům salmonelózy. Problémy začínají při rozkrojení

Sbírejte, dokud kvete! Žlutý zázrak, který léčí i chutná

Další články