Pečené karbanátky v omáčce: Ještě jsem nejedla nic lepší z mletého masa, chuť překvapí i náročné strávníky !

13410
Sdílejte

2-3 lžíce strouhanky

koření

sůl

1 kus. paprika červená

5-6 cherry rajčat

velká cibule

200-250 ml světlého piva

2 lžíce rajčatového protlaku

2 lžíce ostrého kečupu

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články