Nejpřesnější horoskop, jaký jste kdy viděli: 90–95% přesný !

36409
Sdílejte

Máte rádi horoskopy? Tak jsme vám dnes jeden připravili.Je přesný na 90-95 % …posuďte sami.

Beran

(21. března – 19. dubna)
Nejsilnější oponenti

Beran by měl být vždy na pozoru. Jsou tvrdohlaví a odhodlaní. Ale jejich hlavním trumfem je schopnost vášnivě políbit svého partnera. Jsou jemné a láskyplné, ale zároveň vášnivé a horké. Docela zvláštní kombinace v jedné lahvičce. Beran jsou nejvášnivější milenci. A je hřích je v této roli nepoznat. Jsou tvrdohlaví, ale tato vlastnost jim pomáhá dosáhnout nejnepřístupnějších výšek, protože přesně vědí, kam a proč v životě jdou.

Býk

(20. dubna – 20. května)
Lidé, kteří dosáhnou jakýchkoli cílů

Býci neradi směřují za prchavými románky. Pro ně je důležitý dlouhodobý a vážný vztah. Uprostřed případu se nevzdávají. Pro ně je zásadně důležité dosáhnout svého cíle, ať už je to milostná součást života nebo kariéra. Velkou výhodou této touhy je, že jsou sebevědomí, narcističtí a věří, že svět se jim brzy dostane pod nohy, a často se to ukáže jako pravda.

Krásně se líbají, takže jejich partner je vždy spokojený, a to jak po psychické, tak fyzické stránce. Pokud sdílíte tento článek, budete mít 2 roky štěstí a pěkný vítr. A to vůbec není prosba, hvězdy prostě ležely, pokořily se, vládci světa jsou býci, pokořte se a sdílejte ve svůj prospěch.

Blíženci

(21. května – 20. června)
Šťastlivci se dvěma tvářemi

To jsou ti nejcennější lidé. Jsou společenští a zdatní. Jejich fantazie a nápady nejsou nijak omezeny. Vždy vědí správnou odpověď na položenou otázku. Někdy se jejich rady zdají zbytečné a hloupé, ale přijde hodina, kdy každý pochopí, že právě tyto rady byly nejracionálnějším semenem při řešení konkrétního problému. Blížencům se dá věřit, nikdy vás neopustí v obtížných dobách. Blíženci mohou člověka přimět zamilovat se jediným pohledem. Jsou roztomilé a roztomilé. Je třeba je milovat a vnímat tak, jak jsou.

Pokračování na další straně

Rak

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články