Nejpřesnější horoskop, jaký jste kdy viděli: 90–95% přesný !

36080
Sdílejte

(21. června – 22. července)
Zavedené oblíbené

Nejteplejší a nejvíce domácí znamení zvěrokruhu. Vědí, jak milovat dlouho a hluboce. Jejich fyzikální vlastnosti jsou vždy téměř dokonalé, i když neodpovídají sociálním normám. Jsou charismatičtí a talentovaní. Rozsah jejich pracovní kapacity je mimo rozsah. Mohou dělat všechno a vždy. Mírně skromný a mírně nemorální. Pokud si vás Rak zamiloval, jste nejšťastnější člověk na Zemi. Jste v jeho myšlenkách a srdci navždy.

Lev

(23. července – 22. srpna)
Králové vesmíru

Lvi častěji než jiná znamení žijí v období „bílého pruhu“. Všechno je pro ně snazší než pro ostatní představitele „suchozemské fauny“, ale v období „černého pruhu“ se nemohou zastavit ve svém smutku a sebekritice. Jsou nejsilnější a nejvášnivější. Moudří muži a dobří poradci. Vědí, jak žít naplno a určitě učiní každou událost nezapomenutelnou. Milí milenci. Pokud se ve vašem životě objevil lev, pak ho nikomu nedávejte.

Panna

(23. srpna – 22. září)
Loajální a vášnivý

Jen málo lidí je bude moci na planetě Zemi odmítnout. Jsou pracovití, starostliví a spolehliví. Jejich loajalita není nijak omezena. Panny jsou skvělými posluchači, ale ve správný čas jsou vždy připraveny vyjádřit svůj postoj. Ve schopnosti udržovat konverzaci nemají obdoby. Neodpouštějí lži, takže nedávají druhou šanci. Pokud máte to štěstí, že potkáte svou Pannu, držte se jí. Je vaším zadkem a záchranným lanem po zbytek vašeho života.

Pokračování na další straně

Váhy

(23. září – 22. října)
Vyvážený a šťastný

Váhy jsou nejbystřejší lidé na Zemi. Je nemožné na ně zapomenout. Žijí ve svém vlastním světě tužeb a fantazií. Ale v určitém okamžiku změní svůj postoj k lidem a stanou se velmi náročnými. Toto období je jen třeba zažít. Drží krok s módou a mají skvělou náladu. Optimismus je jejich druhé já. Váhy jsou spolehliví přátelé a milenci.

Štír

(23. října – 21. listopadu)
Magnet na všechny značky

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články