Nejpřesnější horoskop, jaký jste kdy viděli: 90–95% přesný !

36080
Sdílejte

Štíři dokážou nemožné. Jsou rozkošné, ale se silným jádrem. Jejich smysl pro humor je úžasný a jejich sexualita je mimo měřítko. Štíři milují peníze, nebo spíše velké peníze. A peníze zase mají velké sympatie k představitelům tohoto znamení. Štíři preferují dlouhodobé vztahy, ale někdy nepohrdnou flirtováním světla.

Střelec

(22. listopadu – 21. prosince)
Spolehliví samotáři

Střelci jsou spolehliví a loajální. Jsou vášnivými milenci a sexuálními samotáři. Dělají skvělé rodiče. Ale jako partneři jsou složití. Raději se s nimi nehádejte. Střelec někdy věří v zázraky, a tak si dovolují snít. Ale ve věcech života je extrémně na zemi. Střelec postaví dům, vychová syna a zasadí strom. Všechno je podle standardu, ale s jistým elegantním. Vědí, jak se starat, takže tito lidé nemohou být propuštěni ze života.

Pokračování na další straně

Kozoroh

(22. prosince – 19. ledna)
Vášnivý a vzpurný

Kozorozi nebudou napjatí, najdou ty, kteří se „napnou“ na jejich místo. Jsou chytří a odvážní. Nedoporučujeme nikomu, aby byl jeho nepřáteli, protože jeho plány pomsty budou vždy nepředvídatelné a důmyslné. Kozorožci jsou skvělí konverzátoři. Mohou podporovat jakoukoli konverzaci. Jejich fyzikální vlastnosti jsou vynikající. A navíc jsou to vášniví milenci. Pokud sdílíte tento článek, pak vám rok 2017 poskytne dlouho očekávané setkání a dlouhodobé užívání příjemných okamžiků.

Vodnář

(20. ledna – 18. února)
Zruční milenci

Spolehlivý a pracovitý. Znát jejich hodnotu a zasloužit si úctu. Mohou odhalit to nejstrašnější tajemství a nebojí se, že se o nich někdo dozví z jejich rtů. Vodnáři dokonale vědí, co chtějí v sexu, takže jsou skutečnými dominanty a zručnými mentory. Nejsou upřeni na perfekcionismus, protože pro ně objednávají životy v tvůrčím chaosu. Vždy touží bojovat. Bojujte za spravedlnost, čest a sex.

Ryby

(19. února – 20. března)
Ideální partner

Ryby mají duši pro orbu, pokud je poblíž milovaný člověk, ale s cizincem se chovají velmi opatrně a vždy dávají pozor na uši a oči. Jsou to nejvíce pečující a pozorné znamení zvěrokruhu. Ale neměli byste se s nimi hádat, protože mají téměř vždy pravdu, intuice jsou s nimi vždy ve stejnou dobu. Ryby ve svých partnerech rychle zklamaní, protože skrze ně vidí. Je těžké si je nevšimnout, protože mají skvělý smysl pro humor a vždy dobře upravený vzhled. Jsou to hlavní postavy v každém filmu.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články