Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

6899
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Šťávu ochutnáme, a pokud je na náš vkus málo sladká, přidáme sladidlo podle chuti.

Znovu dobře promícháme a odstavíme z tepla. Po celou dobu dbáme na to, aby šťáva nevřela.

Šťávu vylijeme do velké formy a dáme ztuhnout do lednice alespoň na 8 hodin.

Želé ve formě nařežeme na malé kousky.

Hotové bonbony obalujeme v práškovém nebo krystalovém cukru.

Pozor! Některé druhy ovoce obsahují enzymy, které brání šťávě ztuhnout. Proto nedoporučuji použít ananas, kiwi, mango a papáju.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články