Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

2933
Sdílejte

Postup:

Zvolené ovoce pořádně rozmixujeme v mixéru.

Rozmixované ovoce scedíme přes sítko. Měly by nám zůstat zhruba 2 hrnky šťávy.

Polovinu šťávy vylijeme do hrnce.

Druhou polovinu šťávy necháme v misce, posypeme ji želatinou a necháme pár minut nabobtnat.

Šťávu v hrnci začneme ohřívat na mírném plameni a po chvíli k ní přimícháme šťávu smíchanou se želatinou.

Pořádně promícháme, aby nezůstaly žádné hrudky. Přidáme šťávu z citronu a opět promícháme.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články