Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

6903
Sdílejte

Postup:

Zvolené ovoce pořádně rozmixujeme v mixéru.

Rozmixované ovoce scedíme přes sítko. Měly by nám zůstat zhruba 2 hrnky šťávy.

Polovinu šťávy vylijeme do hrnce.

Druhou polovinu šťávy necháme v misce, posypeme ji želatinou a necháme pár minut nabobtnat.

Šťávu v hrnci začneme ohřívat na mírném plameni a po chvíli k ní přimícháme šťávu smíchanou se želatinou.

Pořádně promícháme, aby nezůstaly žádné hrudky. Přidáme šťávu z citronu a opět promícháme.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články