Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

4758
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Šťávu ochutnáme, a pokud je na náš vkus málo sladká, přidáme sladidlo podle chuti.

Znovu dobře promícháme a odstavíme z tepla. Po celou dobu dbáme na to, aby šťáva nevřela.

Šťávu vylijeme do velké formy a dáme ztuhnout do lednice alespoň na 8 hodin.

Želé ve formě nařežeme na malé kousky.

Hotové bonbony obalujeme v práškovém nebo krystalovém cukru.

Pozor! Některé druhy ovoce obsahují enzymy, které brání šťávě ztuhnout. Proto nedoporučuji použít ananas, kiwi, mango a papáju.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články