Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

7105
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Šťávu ochutnáme, a pokud je na náš vkus málo sladká, přidáme sladidlo podle chuti.

Znovu dobře promícháme a odstavíme z tepla. Po celou dobu dbáme na to, aby šťáva nevřela.

Šťávu vylijeme do velké formy a dáme ztuhnout do lednice alespoň na 8 hodin.

Želé ve formě nařežeme na malé kousky.

Hotové bonbony obalujeme v práškovém nebo krystalovém cukru.

Pozor! Některé druhy ovoce obsahují enzymy, které brání šťávě ztuhnout. Proto nedoporučuji použít ananas, kiwi, mango a papáju.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články