Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

6254
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Šťávu ochutnáme, a pokud je na náš vkus málo sladká, přidáme sladidlo podle chuti.

Znovu dobře promícháme a odstavíme z tepla. Po celou dobu dbáme na to, aby šťáva nevřela.

Šťávu vylijeme do velké formy a dáme ztuhnout do lednice alespoň na 8 hodin.

Želé ve formě nařežeme na malé kousky.

Hotové bonbony obalujeme v práškovém nebo krystalovém cukru.

Pozor! Některé druhy ovoce obsahují enzymy, které brání šťávě ztuhnout. Proto nedoporučuji použít ananas, kiwi, mango a papáju.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články