Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

23732
Sdílejte

Postup:

Do misky nasypte mouku, přidejte vejce, máslo nakrájené na malé kousky, cukr, pomerančovou kůru a ricottu (nebo pomazánkové máslo).

V teplém mléce rozpustíme droždí spolu s lžičkou cukru, počkejte asi 15 minut a přidejte ho k ostatním složkám. Prohněťte jednotné těsto.

Nechte těsto kynout na teplém místě v misce pod utěrkou. Já ho nechávám kynout déle, těsto je potom opravdu nadýchané.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články