Italský jablečný koláč z 1 misky: Jen zamíchat jablka spolu s těstem a dát do formy – nejlepší jablečník sezóny !

5815
Sdílejte

Postup:

Jablka oloupeme, rozkrojíme a na čtvrtiny odstraníme jádřinec. Potom čtvrtiny nakrájíme na velmi tenké plátky a pokapeme je citronovou šťávou.

Všechny ostatní ingredience dáme do velké mixovací mísy a důkladně ale pomalu promícháme. Výsledkem je hladké těsto.

Plátky jablek přendáme do těsta, pak směs vložíme do kulaté dortové formy, která je natřena máslem a vysypaná moukou.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Nebaví vás dělat klasickou omeletu ? Udělejte si tento bramborový koláč z jedné pánve.Pochutná si na něm celá vaše rodina !

Rychlý dort “uragán”: Recept pobláznil celou rodinu – ostatních dezertů si nikdo ani nevšiml, každý chtěl jen tohle !

Další články