Falešné linecké z pudinku z kysané smetany: Klasiku už nedělám – koláčky jsou mnohem jemnější a krásně voní !

7807
Sdílejte

V misce si promícháme sypké přísady, přidáme nakrájené máslo , žloutek a smetanu.

Vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce – ideálně do druhého dne.

Na druhý den vyjmeme z chladničky , rozválíme na posypané desce a vykrajujeme tvary.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme na plechu vystlaném pečícím papírem a při 180 st . pečeme podle trouby – koláčky mohou světlejší nebo tmavší, podle toho, jaké je chcete mít.

Stačí jim jen pár minut pečení.

Lepíme pomocí marmelády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články