Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

14729
Sdílejte

1 lžička soli

4,5 sklenice mouky

Olej na smažení

Moučkový cukr a povidla s rozpuštěnou čokoládou na plnění

Recept pokračuje na další straně

Postup:

V misce si rozmícháme teplé mléko, vodu, cukr a droždí. Pak přidáme ostatní přísady – mouku přidáváme postupně a rukama vypracujeme jednotné těsto.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články