Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

14357
Sdílejte

1 lžička soli

4,5 sklenice mouky

Olej na smažení

Moučkový cukr a povidla s rozpuštěnou čokoládou na plnění

Recept pokračuje na další straně

Postup:

V misce si rozmícháme teplé mléko, vodu, cukr a droždí. Pak přidáme ostatní přísady – mouku přidáváme postupně a rukama vypracujeme jednotné těsto.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články