Čekala náročnou návštěvu. Připravila se na to dokonale a naservírovala hostům takový dezert, jaký ještě nikdy neviděli, ani neochutnali. Nazvali ji královnou hostitelek!

1952
Sdílejte

Pro přípravu Chantilly vyšlehejte mascarpone s cukrem a vanilkou. Nakonec  přidejte smeanu a vyšlehejte do hladkého krému. Tím si naplňte zdobičku, kterou vložte do ledničky a nechte nechte odpočívat.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články