Čekala náročnou návštěvu. Připravila se na to dokonale a naservírovala hostům takový dezert, jaký ještě nikdy neviděli, ani neochutnali. Nazvali ji královnou hostitelek!

2002
Sdílejte

Pro přípravu Chantilly vyšlehejte mascarpone s cukrem a vanilkou. Nakonec  přidejte smeanu a vyšlehejte do hladkého krému. Tím si naplňte zdobičku, kterou vložte do ledničky a nechte nechte odpočívat.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články