Čekala náročnou návštěvu. Připravila se na to dokonale a naservírovala hostům takový dezert, jaký ještě nikdy neviděli, ani neochutnali. Nazvali ji královnou hostitelek!

1514
Sdílejte

Postup práce

Žloutky oddělte od bílků a dejte je do nepřilnavého kastrůlku. Nasypte krupicový cukr, zamíchejte a zahřejte na 50 °C. Poté nechte vychladnout a přimíchejte moučkový cukr. Plech vyložte pečícím papírem a zdobičkou na něj tvořte špičky ze sněhové hmoty. Sušte je v troubě vyhřáté na 60 °C cca 2 hodiny.

Mouku prosejte do mísy, přidejte ostatní suroviny a zpracujte v těsto. Těsto vyválejte na tenký plát a vykrájejte kolečka. Ty naskládejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte cca 12 minut v troubě vyhřáté na 170 °C.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články