Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat

15496
Sdílejte

3 kg vepřového masa
4 bobkové listy
1 lžíce soli
1 lžička pepře
1 hrst bylinek

Nachystejte masovou směs

Nakládané vepřové maso se připravuje velmi jednoduše. Jako první si nakrájejte maso. My doporučíme krkovici a bůček, ale je jenom na vás, zda máte raději tučnější nebo libovější variantu. Maso nakrájejte na kousky a smíchejte se všemi ingrediencemi, aby vznikla jednotná, dobře ochucená směs.

Nyní do sklenic

Směs vepřového masa postupně ukládejte do sklenic. Snažte se jak o to, aby bylo maso upěchované, tak i o to, aby vrstva končila asi 3 centimetry pod hrdlem sklenice. To nejtěžší na vašem receptu je za vámi.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články