Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.

2511
Sdílejte

Postup práce

Do pánve vlijte olej a nasypte najemno nasekané chilli papričky, prolisovaný česnek a nechte cca 1 minutu restovat za stálého míchání. Poté přisypte kmín a garam masalu. Stále míchejte, dokud směs nezačne krásně vonět.

Do voňavé směsi přilijte vodu a přiveďte k varu. Než se tak stane, nakrájejte si všechnu zeleninu kromě špenátu a brokolice na drobné kostičky.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články