Neskutečně dobrý domácí vrstvený koláč, při jehož přípravě nepotřebujete váhu. Je hitem tohoto měsíce. Uložte si recept dřív, než zmizí !

10098
Sdílejte

Základem jakéhokoliv koláče, a tento vrstvený koláč pochopitelně nevyjímaje, je těsto. Na jeho přípravu si můžete vzít kuchyňský mixér, který vám vše usnadní. Postupně míchejte všechny suroviny dohromady, až vznikne vláčná a nadýchaná tmavá hmota, která je tou konzistencí, které potřebujete dosáhnout.

Následně těsto nalijte do klasické kulaté dortové formy. Tu poté vložíte do trouby předehřáté na teplotu 180 stupňů Celsia. Po upečení necháte těsto chladnout a poté ho podélně rozříznete na dvě poloviny, které budou tvořit požadované vrstvy.

Recept pokračuje na další straně

Nachystejte krém

Vrstvený koláč se neobejde ani bez krému. Díky dvěma ingrediencím je jeho příprava maximálně snadná. Opět vám pomůže kuchyňský mixér. Vezměte ho, dejte do mísy smetanu s cukrem a šlehejte do doby, dokud nebudete spokojeni se vzniklou konzistencí.

Pusťte se do sestavení dortu

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články