Jaký je postup? Jednoduchý a zcela logický. Základem je vrstva těsta, kterou pomažete polovinou krému. Na ten přijde druhá vrstva vašeho těsta a potom zbytek krému. A je hotovo. Vše můžete dozdobit třeba pomocí drobků z těsta, nebo čímkoliv jiným. Následně dejte svůj dezert na pár hodin do lednice a poté ho už můžete servírovat. Zaujme vás jak svou krásou, tak i chutí.
Kam dál?
- Takovou přípravu hovězího jistě neznáte. Luxusní roštěnec přelitý báječnou šťávou, jaký jste ještě neochutnali.
- Křehoučké koláčky z tvarohu na celý týden: Smíchejte v misce tyto 3 přísady a máte nejlepší dezert ke kávě !
- Fantastické řezy s griotkou. S touto pochoutkou zaručeně ohromíte všechny hosty !
- Nejlepší domácí nanuky BEZ vajec: Stačí jen 3 přísady, zamíchat a dát zmrazit – žádné hrudky, krystalky a úžasně krémové !