Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept ze zelí, lepší jak bramboráky ! Stačí 1 hlávka zelí, 3 vejce a uzené maso

37985
Sdílejte

muškátový květ podle chuti

3 stroužeky česneku

1 paprika nakrájená nadrobno (volitelné)

cibule osmažená dosklovata

3 lžíce olej

mast nebo olej na vymazání plechu

hrubá mouka na vysypání plechu

Volitelné houby a sýr

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články