Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept ze zelí, lepší jak bramboráky ! Stačí 1 hlávka zelí, 3 vejce a uzené maso

42569
Sdílejte

muškátový květ podle chuti

3 stroužeky česneku

1 paprika nakrájená nadrobno (volitelné)

cibule osmažená dosklovata

3 lžíce olej

mast nebo olej na vymazání plechu

hrubá mouka na vysypání plechu

Volitelné houby a sýr

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články