Měla podezření, že její 9letá dcera je vážně nemocná, a to kvůli specifickému zápachu. Když uslyšela diagnózu, ztuhla

13344
Sdílejte

Matka dívky si byla ve svých útrobách tak jistá, že svou dceru okamžitě odvedla do nemocnice. Lékaři okamžitě začali dívku vyšetřovat na neoplastické změny. Bohužel po několika týdnech vyšla najevo nepříjemná pravda. Mámina podezření byla potvrzena. 

Sharonině dceři byla diagnostikována lymfoblastická leukémie. Jedná se o jeden typ rakoviny kostní dřeně. Těžké onemocnění nejčastěji postihuje děti ve věku od 2 do 4 let. Bohužel taková diagnóza nikdy není spojena se snadnou léčbou. Lékaři hodně bojovali, aby ji postavili na nohy. Její rodiče dělali vše pro to, aby dívce pomohli v dramatických okamžicích, byli s ní celou dobu v nemocnici.

Od vážné diagnózy dívka podstoupila chemoterapii a četné léčby. Počáteční dny pobytu v nemocnici byly pro nemocnou dívku velmi těžké. Dcera vyžadovala, aby se o ni někdo neustále staral. Během léčby se objevily problémy.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články