Kvalitní potraviny za vlády komunistů? Podívejte se, jakými jedy nás krmili

19756
Sdílejte

Tyto zprávy jsou důležité hlavně pro nekuřáky, abstinentů, sportovně založené lidi a ostatní, kteří dbají o své zdraví, a přesto se u nich vyskytla např. rakovina tlustého střeva, nebo ucpávání tepen a cév, díky čemuž přišli o nohu. “Jak je to možné?” Ptají se. “Nekouřím, nepiju, zdravě jím, sportuji a mám takovou hroznou nemoc”.

Ano, toto vše jsou s velkou pravděpodobností následky nemluveným pravdy o tom, co se přidávalo do “kvalitních tuzemských výrobků” v dobách, kdy vládl režim, ve kterém všichni všechno všem dali a všichni měli všechno dohromady.

Zde si můžete přečíst o několika z nich:

Benzen
Dlouho po objevení byl považován za konzervační látku s vynikajícími účinky, proto se dával např. do hořčice. Dalším zkoumáním benzenu se zjistilo, že rozhodně nepatří mezi zdraví prospěšný; je klasifikován jako karcinogen skupiny 1 a způsobuje zejména leukémii a rakovinu plic.

Polychlorované bifenyly

Polychlorované bifenyly PCB začaly být hojně využívány jako aditiva v barvách a lacích ve třicátých letech v Americe, odkud se postupně rozšířily do celého světa. Opět vládl názor, že nijak neškodí lidskému zdraví ani přírodě.

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články