Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit

2857
Sdílejte

Podzim je hoden lásky už proto, že nám poskytuje báječný plod − dýni. Můžeme ji použít pro přípravu léčivých prostředků, jako interiérovou dekoraci a samozřejmě pro přípravu lahodných pokrmů.

Tvarohový nákyp s dýní

Suroviny

800 g dýně
500 g tvarohu
200 g cukru
5 vajec
2 pol. lž. kukuřičného škrobu
25 g máku
kůra z jednoho pomeranče
100 g zakysané smetany

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články