Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit

2712
Sdílejte

Podzim je hoden lásky už proto, že nám poskytuje báječný plod − dýni. Můžeme ji použít pro přípravu léčivých prostředků, jako interiérovou dekoraci a samozřejmě pro přípravu lahodných pokrmů.

Tvarohový nákyp s dýní

Suroviny

800 g dýně
500 g tvarohu
200 g cukru
5 vajec
2 pol. lž. kukuřičného škrobu
25 g máku
kůra z jednoho pomeranče
100 g zakysané smetany

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články