Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

1931
Sdílejte

Ingredience na 4 porce

  • 200 g mrkve
  • 1 malá cibule
  • 1 velká cuketa
  • 3 stroužky česneku
  • 500 ml vody
  • 1 vanička hovězího bujonu
  • 300 g rajčat
  • 1⁄2 čajové lžičky sušeného oregana
  • 1⁄2 čajové lžičky sušeného tymiánu
  • 400 g sterilované hnědé čočky
  • 100 g černé kapusty
  • sůl a pepř dle chuti
  • 1 polévková lžíce oleje

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články