Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

2007
Sdílejte

Ingredience na 4 porce

  • 200 g mrkve
  • 1 malá cibule
  • 1 velká cuketa
  • 3 stroužky česneku
  • 500 ml vody
  • 1 vanička hovězího bujonu
  • 300 g rajčat
  • 1⁄2 čajové lžičky sušeného oregana
  • 1⁄2 čajové lžičky sušeného tymiánu
  • 400 g sterilované hnědé čočky
  • 100 g černé kapusty
  • sůl a pepř dle chuti
  • 1 polévková lžíce oleje

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články