Vzala cuketu a naplnila ji špenátem. Hodila to do trouby a za 10 minut servírovala oběd, jaký si nedáte ani v té nejdražší restauraci!

1635
Sdílejte

Na pánev dejte polévkovou lžíci oleje a po dávkách restujte mražený špenát. Orestovaný špenát promačkejte přes sítko, abyste odstranili všechnu přebytečnou tekutinu. Nechte vychladnout.

Zeleninový bujon uvařte dle návodu. Rajčata omyjte, rozkrájejte na poloviny a přidejte do hotového bujonu. Směs nalijte do vymazané pečící nádoby.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články