Co o vás prozradí vaše rty? Jste dobrodružná, kariéristka nebo toužíte po lásce?

1106
Sdílejte

6) Touží po lásce V lásce vidíte smysl života. Když jste zamilovaná, chcete, aby o tom věděli všichni a láskou nešetříte ani vaše okolí. Někdy se ale stane, že se bojíte samoty, ale také v případě vztahu máte obavy, že vám váš partner může dříve či později vážně ublížit.

7) Sobeckost Žijete pro sebe a své potěšení, ale to z vás nedělá okamžitě špatného člověka. Víte, co je to milovat a starat se o druhých, ale ani vlastní pohodu neberete na lehkou váhu. Máte ráda maličkosti, protože víte váš život zharmonizovat a uvést na správnou cestu. Někdy máte ve svých pocitech hokej a právě pro to je pro vás velmi důležité, abyste byla v harmonii.

8) Ideální žena Jste oddaná a nejdůležitější věcí je pro vás vaše rodina. Staráte se o všechny a všechno. Žijete pro ostatní a jste připravené obětovat se kdykoli, jen abyste pomohla druhým. Svým blízkým přinášíte do života radost, milují vás a to vás dělá šťastnou.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články