Co o vás prozradí vaše rty? Jste dobrodružná, kariéristka nebo toužíte po lásce?

1103
Sdílejte

Říká se, že charakter ženy je nepředvídatelný, proměnlivý a někdy i nepochopitelný. Není to, ale docela pravda! Existuje způsob, kterým zjistíte, s jakým typem ženy máte do činění. Ženské rty i bez slov dokáží o ženě prozradit mnoho, stačí, když se podíváte na následující obrázky a vyberete si ten, který nejvíce připomíná tvar vašich rtů. Přečtěte si něco o sobě či jiných ženách ve vašem okolí!

1) Dobrodružství Jste koketní a svůdná žena. Kromě toho, život bez dobrodružství si ani neumíte představit. Často se stává, že jednáte nerozvážně, ale vždy se vám podaří dát věci zpět do pořádku. Vaši přátelé vědí, že se s vámi nikdy nebudou nudit!

 

2) Nenapravitelný optimista Nejste jen optimistkou, jste její absolutním ztělesněním. Díváte se na svět skrz dobro a v jakékoliv situaci se snažíte najít to nejlepší. Někdy se stane, že se v lidech spletete, ale nejste zvyklé na hádky. Rychle dokážete na neshody zapomenout a vše napravit. Nesjíždějte z této cesty!

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články