Tak postup opakujte, než spotřebujete všechen krém. Ten by měl být poslední vrstvou. Povrch dortu posypejte čokoládovým drobením a dejte zákusek chladit na pár hodin do lednice, aby se piškoty nasákly náplní a zvláčněly.
Servírování piškotového dortu s broskvemi
Po několika hodinách by měl krém ztuhnout a piškoty změknout. Dort podávejte pokrájený na stejné porce se sklenicí ledové kávy, nebo šálkem klasického espressa. Pokud nemáte v oblibě broskve, můžete je v receptu jednoduše nahradit jiným preferovaným ovocem. Skvělé budou například banány, borůvky, nebo jahody. Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Křehké trubičky s malinovým krémem: Dobrota, která všechny potěší !
- Lahodný čokoládový koláč se smetanovým krémem, který zmizí z talířů jako blesk !
- Proč by se cuketa neměla smažit, ale péct: TADY je recept – kdo nezkusí, může litovat !
- Rychlý a výborný salát s kolínky a zakysanou smetanou: Ideální oběd za 15 minut, chuť překvapí i náročné !