Bleskurychlý nepečený piškotový zákusek s broskvemi nadchne každého milovníka ovoce

14168
Sdílejte

Tak postup opakujte, než spotřebujete všechen krém. Ten by měl být poslední vrstvou. Povrch dortu posypejte čokoládovým drobením a dejte zákusek chladit na pár hodin do lednice, aby se piškoty nasákly náplní a zvláčněly.

Servírování piškotového dortu s broskvemi
Po několika hodinách by měl krém ztuhnout a piškoty změknout. Dort podávejte pokrájený na stejné porce se sklenicí ledové kávy, nebo šálkem klasického espressa. Pokud nemáte v oblibě broskve, můžete je v receptu jednoduše nahradit jiným preferovaným ovocem. Skvělé budou například banány, borůvky, nebo jahody. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články