Tak postup opakujte, než spotřebujete všechen krém. Ten by měl být poslední vrstvou. Povrch dortu posypejte čokoládovým drobením a dejte zákusek chladit na pár hodin do lednice, aby se piškoty nasákly náplní a zvláčněly.
Servírování piškotového dortu s broskvemi
Po několika hodinách by měl krém ztuhnout a piškoty změknout. Dort podávejte pokrájený na stejné porce se sklenicí ledové kávy, nebo šálkem klasického espressa. Pokud nemáte v oblibě broskve, můžete je v receptu jednoduše nahradit jiným preferovaným ovocem. Skvělé budou například banány, borůvky, nebo jahody. Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Potěšila své děti domácí jahodovou tříští: bez konzervantů, barviv a dalších chemikálií. Osvěžující a zdravá pochoutka pro všechny generace!
- Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !
- Úžasný LUXUSNÍ punčový řez, který překoná všechny zákusky z cukrárny
- Nebesky chutné KYNUTÉ buchty: Kdo zná toto těsto, NIC JINÉHO už nehledá – jako chmýří i třetí den !