Bleskurychlý nepečený piškotový zákusek s broskvemi nadchne každého milovníka ovoce

9528
Sdílejte


Jak postupovat při přípravě piškotového dortu?
Nejprve si připravte smetanový krém. Toho docílíte tak, že si ušleháte smetanu do tuhého stavu a postupně do ní vmícháte moučkový cukr. Použít lze i ztužovač šlehačky, aby byla náplň opravdu hustá.

K ruce si následně vezměte kulatou formu na dort a na její dno vyskládejte kakaové piškoty. Ty pokapejte trochou šťávy z broskvového kompotu a potřete je třetinou smetanové náplně.Na rovnoměrně rozetřený krém pak navrstvěte vanilkové piškoty, pokapejte broskvovou šťávou, rozložte plátky broskví a opět na neste vrstvu smetany.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články