Bleskurychlý nepečený piškotový zákusek s broskvemi nadchne každého milovníka ovoce

15150
Sdílejte


Jak postupovat při přípravě piškotového dortu?
Nejprve si připravte smetanový krém. Toho docílíte tak, že si ušleháte smetanu do tuhého stavu a postupně do ní vmícháte moučkový cukr. Použít lze i ztužovač šlehačky, aby byla náplň opravdu hustá.

K ruce si následně vezměte kulatou formu na dort a na její dno vyskládejte kakaové piškoty. Ty pokapejte trochou šťávy z broskvového kompotu a potřete je třetinou smetanové náplně.Na rovnoměrně rozetřený krém pak navrstvěte vanilkové piškoty, pokapejte broskvovou šťávou, rozložte plátky broskví a opět na neste vrstvu smetany.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články