Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

38858
Sdílejte

4. Přemístěte těsto do připravené fóry a rovnoměrně rozetřete.

5. Vložte podnos do předehřáté trouby na 175 ° C a položte ji na střední polici. Piškot pečeme 35-40 minut.

Neotvírejte dvířka trouby, abyste zkontrolovali stupeň přípravy, po uplynutí uvedeného času zkontrolujte pomocí párátka.

6. Piškot vyjměte z formy a nechte ji vychladnout na roštu (pokud máte) nebo přímo na dně formy.

7. Studený piškot zabalte potravinovou fólií . Nejlepší by bylo použít ji na přípravu koláčů a dortů za 24 hodin: během této doby „dozraje“ a ve výsledku bude vláčná a krásná.

Díky tomu, že piškot neobsahuje prášek do pečiva, je jeho povrch rovný (bez „bublinek“).

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články