Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

47731
Sdílejte

4. Přemístěte těsto do připravené fóry a rovnoměrně rozetřete.

5. Vložte podnos do předehřáté trouby na 175 ° C a položte ji na střední polici. Piškot pečeme 35-40 minut.

Neotvírejte dvířka trouby, abyste zkontrolovali stupeň přípravy, po uplynutí uvedeného času zkontrolujte pomocí párátka.

6. Piškot vyjměte z formy a nechte ji vychladnout na roštu (pokud máte) nebo přímo na dně formy.

7. Studený piškot zabalte potravinovou fólií . Nejlepší by bylo použít ji na přípravu koláčů a dortů za 24 hodin: během této doby „dozraje“ a ve výsledku bude vláčná a krásná.

Díky tomu, že piškot neobsahuje prášek do pečiva, je jeho povrch rovný (bez „bublinek“).

Kam dál?

Varování: Když jednou vyzkoušíte tyto ořechové mušle, budete je péct každý rok!

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Další články