Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !

3634
Sdílejte

3. Mezitím si syrové brambory nakrájíme na kostky, případně, pokud máme menší brambory, stačí je jen očistit, a použít v celku (ideální jsou nové brambory).

Recept pokračuje na další straně

4. Když je maso měkké (cca 20 minut) , přidejte zelené bylinky pokračujte ve vaření po dobu cca 7-10 minut. Opět přidáme vodu, ale nenecháme ji tentokrát úplně vyvařit, je dobré, aby byla v masu i šťáva.

5. Mezitím, dokud se maso připravuje, osmahneme na jiné pánvi brambory na oleji a osolíme a nakonec ochutíme majoránkou. Nakonec promícháme s masem a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články