Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !

3562
Sdílejte

3. Mezitím si syrové brambory nakrájíme na kostky, případně, pokud máme menší brambory, stačí je jen očistit, a použít v celku (ideální jsou nové brambory).

Recept pokračuje na další straně

4. Když je maso měkké (cca 20 minut) , přidejte zelené bylinky pokračujte ve vaření po dobu cca 7-10 minut. Opět přidáme vodu, ale nenecháme ji tentokrát úplně vyvařit, je dobré, aby byla v masu i šťáva.

5. Mezitím, dokud se maso připravuje, osmahneme na jiné pánvi brambory na oleji a osolíme a nakonec ochutíme majoránkou. Nakonec promícháme s masem a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články