Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !

11366
Sdílejte

U každého, kdo tento dezert zkusil, sklidil obrovské úspěchy. Jednoduchá příprava, korpusy si klidně můžete udělat i předem a vydrží v chladničce i několik dní před plněním. Jsou ideální na jakoukoliv příležitost!

Potřebujeme:

Množství = 12 ks

Na korpusy:

150 g bílků

220 g krystalového cukru

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články