Tyto křehké věnečky budete chtít mít na stole každý den: Ideální k čaji, i ke kávičce !

8581
Sdílejte

Postup:

1. Do hrnce nalijte vodu, přidejte máslo, sůl a cukr. Zahřejte a roztaví máslo za stálého míchání směsi.

2. Postupně přidejte mouku a míchejte, dokud nevznikne kompaktní těsto.

3. Těsto vložte do misky a nechte vychladnout 10 minut. Potom přidejte po jednom vajíčka a vymícháme.

4. Těsto vložte do sáčku se zdobící špičkou a na plech pokrytý pečícím papírem tvarujte kruhy o průměru 5 – 7 cm.

5. Rozehřejte olej a dejte do něj věnečky, smažte z obou stran a pak je dejte na papírové utěrky okapat.

Recept pokračuje na další straně

6. Můžete je naplnit krémem a posypat práškovým cukrem.

TIP: Chcete-li je místo smažení upéct, pečte je v rozehřáté troubě při 200 ° C asi 25 minut. Chcete-li je odložit na později, vložte je do uzavíratelné nádoby a odložte je do chladničky. Vydrží takto čerstvé až 3 dny.

Recept na krém

Potřebujeme:

500 ml plnotučného mléka

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články