Tyto křehké věnečky budete chtít mít na stole každý den: Ideální k čaji, i ke kávičce !

8582
Sdílejte

4 žloutky

citronovou kůru (chemicky neošetřenou)

100 g cukru

50 g hladké mouky

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do hrnce dejte mléko pokojové teploty a přidejte citronovou kůru.

Žloutky vyšlehejte s cukrem a moukou, abyste získali pěnovou hmotu. Přidejte mléko s citrónovou kůrou a za stálého míchání přiveďte do varu.

Míchejte dokud krém nezhoustne, pak ho přeložte do misky, přikryjte potravinářskou fólií a dejte do větší nádoby naplněné studenou vodou.

Nechte vychladnout a naplňte věnečky. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články