Nadúroda cukety? Nevadí. Uvařte z ní chutnou polévku podle našich babiček. Takovou vám nepředloží ani v té nejluxusnější restauraci.

2259
Sdílejte

 

Ingredience

  • 1 větší cuketa
  • 1 cibule
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 1,5 litru vody (nebo vývaru, pokud ještě máte)
  • 2 kávové lžičky mleté papriky
  • špetka chilli
  • sůl, mletý černý pepř podle chuti
  • 4 střední brambory
  • ½ krajíce staršího chleba

 

Pracovní postup

Cuketu oloupejte, podélně rozkrojte, odstraňte jadérka a nakrájejte na malé kostky.

Brambory oloupejte a nakrájejte na menší kousky.

Na rozpáleném oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte cuketu a spolu restujte další 2 minuty. Dbejte, aby se cibule nepřipálila.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články