Nadúroda cukety? Nevadí. Uvařte z ní chutnou polévku podle našich babiček. Takovou vám nepředloží ani v té nejluxusnější restauraci.

2238
Sdílejte

Pak přidejte brambory, posypte mletou paprikou a chilli, osolte a opepřete. Zalijte vývarem a vodou. Vařte, dokud brambory a cuketa nezměknou.

Potom celou polévku rozmixujte dohladka tyčovým mixérem. Podle chuti přidejte sůl a pepř.

Starší chleba nakrájejte na menší kostky a nasucho opečte na pánvi.

Polévku servírujte na předehřátém talíři posypanou opečeným chlebem a petrželovou natí, nebo pažitkou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články