Vynikající pečené hrnky s ovocem: Rychlovka pro vzácné příležitosti

2066
Sdílejte

200 g jogurtu na podávání

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1.Do mísy dejte všechno ovoce – větší (jahody nebo jablíčka) nakrájejte na menší kusy. Smíchejte s krupicovým cukrem, vanilkou, citrónovou kůrou a kukuřičným škrobem. Rozdělte do hrnků vhodných do trouby.

2.Ve druhé míse smíchejte všechny ostatní suché suroviny a nakonec přilijte smetanu. Vymíchejte hladké těsto. Dejte z něj za lžíci do každého hrnku navrch ovoce. Potom hrnky vložte do trouby vyhřáté na 190 ° C a pečte 15-20 minut. Hotové jsou, když začne vytékat šťáva z ovoce a povrch cesta je zlatavý.

3.Nechte chvilku vychladnout a podávejte s hustým jogurtem. Dobrou chuť.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články