Takovou přípravu svíčkové ještě neznáte. Luxusní a šťavnatá, hotová za 30 minut!

2394
Sdílejte

Do pekáčku dejte rozmrazenou zeleninu, koření, osolte a opepřete. Vložte připravené masové šišky, podlijte trochou vody, uzavřete víkem a pečte asi 30 minut při  180 °C. Poté pekáček odkryjte a nechte ještě cca 20 minut péct dozlatova.

Maso pak odložte stranou a nechte v teple. Vyjměte koření a zeleninu rozmixujte, nebo propasírujte. Přidejte smetanu, citronovou šťávu a pokud potřebujete, osolte, nebo oslaďte.

Maso můžete dát zpět do omáčky.

Připravte karlovarský knedlík. Rohlíky pokrájejte na kostičky a dejte na pár minut vyschnout do trouby. Žloutky rozšlehejte s mlékem, přidejte zbytek surovin a směs nalijte na vysušené rohlíky.

Poté přidejte nasekanou petrželovou nať a nakonec lehce vmíchejte tuhý sníh z bílků. Vzniklou hmotu rozdělte na 2 pláty potravinářské folie a zabalte jako bonbon. Oba konce dobře zavažte. Připravené knedlíky vložte do vařící vody a vařte 25 minut. V polovině varu knedlíky otočte.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články